Bazeni za dvorište

S dolaskom toplijeg vremena, ništa ne može zamijeniti osvježavajuće kupanje u bazenu u vlastitom dvorištu. U našoj ponudi možete pronaći različite bazene koji odgovaraju različitim potrebama i budžetima. Međutim, s toliko opcija dostupnih, teško je znati koji bazen je pravi za vas.

Prije svega, razmislite o veličini svog dvorišta. Bestway nudi bazene u rasponu od malih napuhavajućih modela do većih konstrukcija s čeličnim okvirom. Obavezno izmjerite svoj raspoloživi prostor i razmislite o veličini i obliku bazena koji želite prije nego što kupite.

Zatim razmislite o namjeni bazena. Hoćete li ga koristiti za vježbu ili samo za opuštanje i rashlađivanje? Želite li bazen s toboganom ili drugim zabavnim značajkama? Bestway nudi opcije za oba, uključujući modele s ugrađenim vodopadima i raspršivačima.

Još jedan važan faktor koji treba uzeti u obzir je trajnost i jednostavnost održavanja bazena. Bestway bazeni izrađeni su od različitih materijala, uključujući PVC i čelične okvire. PVC bazeni su lagani i lako se postavljaju, ali možda nisu toliko izdržljivi kao oni s čeličnim okvirom. S druge strane, bazeni s čeličnim okvirom su čvrsti i dugotrajni, ali mogu zahtijevati više održavanja.

Na kraju, razmotrite svoj proračun. Bestway nudi raspon cijena, od pristupačnih bazena na napuhavanje do skupljih modela s čeličnim okvirom. Zapamtite da trebate uzeti u obzir i dodatne troškove, poput održavanja ili pribora, pri donošenju odluke.
Ukratko, prilikom odabira pravog Bestway bazena za svoje dvorište, razmislite o veličini prostora, namjeni, trajnosti i proračunu. S ovim čimbenicima na umu, možete pronaći savršeni bazen koji će zadovoljiti vaše potrebe i uživati ​​u osvježavajućem kupanju u svom dvorišnom raju tijekom cijelog ljeta.

Prije odabira bazena za dvorište, pročitajte naše članke o pripremi terena i održavanju bazena

Dječji bazeni za dvorište

Bestway nudi širok izbor bazena za djecu koji odgovaraju različitim dobima, interesima i budžetima. Ovi bazeni su dizajnirani da pruže zabavno i sigurno okruženje za djecu da se prskaju i rashlade tijekom vrućih ljetnih dana.

Jedna od najpopularnijih opcija su bazeni na napuhavanje. Ovi bazeni se vrlo lako postavljaju, što ih čini savršenim za obitelji koje žele privremeni bazen za svoju djecu. Bestway bazeni na napuhavanje dostupni su u različitim veličinama, oblicima i dizajnima, tako da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara potrebama i željama vašeg djeteta.

Sigurnost je glavni prioritet za Bestway, a bazeni za djecu su dizajnirani s tim na umu. Dolaze s sigurnosnim značajkama poput čvrstih okvira, ojačanih zidova i površina protiv klizanja. Bestway također nudi niz dodataka za bazene, uključujući pokrivače bazena i ograde za sigurnost, što pruža dodatnu zaštitu vašem djetetu.

Bestway dječji bazeni također su odličan način za uvođenje djeteta u plivanje i sigurnost u vodi. Uz pravilni nadzor i prave pomoćne rekvizite, djeca mogu naučiti plivati i razviti samopouzdanje u vodi u sigurnom i kontroliranom okruženju.

Bez obzira koji model odaberete budite sigurni da će pružiti beskrajne sate zabave i uživanja u ljetnim vrućinama.

Samostojeći bazeni za dvorište

Bestway samostojeći bazeni za dvorište su savršen izbor za sve koji žele uživati u zadovoljstvima vlastitog bazena bez problema trajne instalacije. S jednostavnim postavljanjem i održavanjem, ovi bazeni pružaju savršeno rješenje za vruće ljetne dane.

Dizajn Bestway samostojećih bazena je jedinstven i inovativan. Bazen je izrađen od čvrstog i izdržljivog PVC-a, s gornjim prstenom koji se može brzo napuhati pomoću jednostavne pumpe. Gornji prsten pruža strukturu bazena i osigurava da ostane čvrst i stabilan, čak i kada je napunjen vodom.

Postavljanje Bestway samostojećeg bazena je vrlo jednostavno i traje samo nekoliko minuta, bez potrebe za alatom. Jednostavno postavite bazen na ravan teren, napušite gornji prsten i napunite bazen vodom. Dok se bazen puni, gornji prsten se podiže, tvoreći zidove bazena.

Jedna od najboljih značajki Bestway samostojećih bazena je njihova prenosivost. Za razliku od tradicionalnih bazena, ovi bazeni se lako rastavljaju i mogu se premjestiti na drugu lokaciju, što ih čini savršenima za sve koji žele udobnost bazena koji se lako mogu pohraniti van sezone.

Okrugli montažni bazeni za dvorište

Bestway okrugli montažni bazeni odlična su opcija za sve koji žele uživati u prednostima vlastitog bazena bez troškova i trajnosti ugradbenog bazena. Ovi bazeni su dizajnirani za jednostavnu postavku i održavanje, pružajući savršeno rješenje za vruće ljetne dane.

Okvir Bestway okruglog montažnog bazena izrađen je od izdržljivog i čvrstog metala, dok su vanjski zidovi izrađeni od ojačanog PVC-a i poliesterskog materijala. Ova kombinacija materijala pruža jaku i stabilnu strukturu koja može izdržati redovitu upotrebu.

Jedna od najboljih značajki Bestway okruglog montažnog bazena je njihova svestranost. Bazen se može postaviti na gotovo svaku ravnu površinu, poput travnjaka ili terase, a lako se može rastaviti i pohraniti tijekom sezone bez korištenja. To ga čini idealnim izborom za one koji iznajmljuju nekretninu ili žele fleksibilnost za premještanje bazena po potrebi.

Ovalni montažni bazeni za dvorište

Bestway ovalni montažni bazeni sjajna su opcija za vlasnike kuća koji žele dodati bazen u svoje dvorište bez troškova i vremenskog angažmana kao kod ugradnje klasičnog bazena u zemlju. Ti bazeni dolaze s čvrstim metalnim okvirom i ojačanim PVC i poliesterskim zidovima, što ih čini izdržljivim i dugotrajnim ulaganjem za vaš dom.

Ovalni oblik ovih bazena pruža dovoljno prostora za plivanje, igru i opuštanje. Dolaze u različitim veličinama, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem dvorištu i proračunu.

Jedna od najvećih prednosti Bestway ovalnih montažnih bazena je njihova jednostavnost ugradnje. Bez potrebe za kopanjem ili gradnjom, novi bazen možete postaviti za samo nekoliko sati. Osim što se lako postavljaju Bestway ovalni montažni bazeni također su jednostavni za održavanje. Korištenjem filter pumpe i redovitim čišćenjem,  vaš bazen će trajati dugo godina s minimalnim održavanjem.

Pravokutni montažni bazeni za dvorište

Bestway bazeni pravokutnog oblika s metalnom konstrukcijom i izdržljivim PVC i poliesterskim zidovima popularan su izbor među vlasnicima kuća koji žele dodati osvježavajući i zabavan bazen u svoje dvorište. Ovi bazeni su izgrađeni da izdrže sve vremenske uvjete i pruže dugotrajno uživanje vašoj obitelji i prijateljima.

Jedna od glavnih prednosti Bestway bazena pravokutnog oblika s metalnom konstrukcijom je prostranost i pravokutni oblik, koji pružaju dovoljno prostora za plivanje i igru. Dolaze u različitim veličinama, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem dvorištu i proračunu.

Postavljanje Bestway montažnog pravokutnog bazena je vrlo jednostavno. Ne morate ništa kopati ili graditi, pa možete imati bazen spreman u samo nekoliko sati. Metalna konstrukcija se jednostavno sastavlja, a stjenke bazena se pričvršćuju na konstrukciju. Nakon što je vaš bazen napunjen vodom i opremljen filter pumpom, možete odmah početi uživati ​​u novom bazenu.

Održavanje Bestway montažnog pravokutnog bazena također je jednostavno. Metalna konstrukcija je otporna na hrđu i koroziju, a stjenke bazena su dizajnirane da izdrže trošenje. Redovitim čišćenjem i korištenjem filter pumpe, možete održavati vodu u bazenu čistom i bistrom tijekom cijele sezone.

Još jedna sjajna značajka Bestway montažnog pravokutnog bazena je njihova fleksibilnost. Ako trebate premjestiti ili spremiti svoj bazen, lako ga možete rastaviti i spremiti bez ikakvih problema. To čini Bestway bazene  pametnim izborom za one koji žele bazen, ali ne žele se trajno obvezati.

Korisnička podrška

Trebate pomoć oko odabira odgovarajućeg bazena za dvorište? Naši operateri su Vam na raspolaganju svaki radni dan od 9 do 20h i subotom od 8 do 14h

Slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona/e-mail:

091 179 0000 ili 01 2995 194
info@kupanac.hr