Oprema za Bestway bazene

Bestway bazeni s metalnom konstrukcijom mogu pružiti beskrajne sate zabave i opuštanja tijekom vrućih ljetnih mjeseci, ali održavanje čistoće i dobrog stanja bazena ključno je kako bi ostao u najboljem stanju.

Jedan od najvažnijih komada opreme za bilo koji Bestway bazen je filter pumpa. Filter pumpa pomaže u cirkulaciji vode u vašem bazenu, uklanjajući nečistoće i održavajući vodu čistom i bistrom. Bestway nudi niz filter pumpi, uključujući i one sa sustavom filtriranja pijeskom.

Robotski čistači bazena su još jedna opcija koju treba uzeti u obzir za održavanje čistoće, pogotovo kod bazena većih dimenzija. Ovi automatski uređaji koriste četke i usisavanje za uklanjanje prljavštine i nečistoća s dna i zidova bazena.

Da bi održavanje bazena bilo lakše, Bestway također nudi niz setova za održavanje koji uključuju sve što vam je potrebno da biste održavali bazen čistim i u dobrom stanju. Ovi setovi obično uključuju usisivač, mrežu za skupljanje prljavštine i četku, kao i druge alate i pribor.

Podloge i pokrivači bazena su također važni dodaci za bilo koji Bestway bazen. Podloge za tlo pružaju dodatni sloj zaštite između vašeg bazena i tla, pomažući u sprečavanju oštećenja dna bazena. Pokrivač bazena pomaže u sprečavanju ulaska nečistoća u bazen kada se ne koristi, a također može pomoći u sprečavanju isparavanja i gubitka topline.

Ljestve za bazen i plutajući dozatori za kemikalije su dodatne opcije opreme koje mogu pomoći učiniti vaše iskustvo u bazenu sigurnijim i ugodnijim. Ljestve za bazen s protukliznim stepenicama mogu olakšati ulazak i izlazak iz bazena, dok plutajući dozator za kemikalije može pomoći u održavanju uravnotežene i pravilno dezinficirane vode u vašem bazenu.

S ovim dodatnim opcijama opreme možete održavati svoj Bestway bazen čistim, dobro održavanim i sigurnim, osiguravajući da vi i vaša obitelj možete uživati u bazenu cijelo ljeto.

Pješčane i filtar pumpe za bazen

Filter pumpa je osnovni dio opreme koji bi svaki vlasnik bazena trebao imati. Bestway nudi razne filter pumpe koje su dizajnirane za različite veličine i vrste bazena, tako da možete pronaći odgovarajuću za svoje potrebe.

Za veće bazene ili one s više nečistoća, pješčana pumpa može biti bolja opcija. Pješčane pumpe koriste pijesak za filtriranje nečistoća iz vode, pružajući temeljitije i učinkovitije čišćenje. Bestway pješčane pumpe su dizajnirane da budu jednostavne za instalaciju i upravljanje, a dolaze sa svim što vam je potrebno za početak.

Kako bi pumpe i dalje radile učinkovito, potrebno je redovno održavanje. Važno je povremeno očistiti ili zamijeniti filter kartušu ili pijesak kako bi pumpa kontinuirano dobro radila.

Bestway filter ili pješčana pumpa su neophodna investicija za svakog vlasnika bazena iznad zemlje koji želi održavati svoj bazen čistim i zdravim. Uz pravu pumpu i redovito održavanje, možete uživati u bazenu cijelu sezonu s povjerenjem i mirnoćom.

Podloge za bazene

Bestway podloge za bazen su neophodan dodatak za sve vlasnike montažnih bazena. Služe kao dodatni sloj zaštite između dna bazena i tla, pomažući u sprečavanju oštećenja od neravnih ili grubih površina.

Podloge za bazen su obično izrađene od izdržljivih materijala poput polietilena ili poliestera, koji su otporni na trganje, probijanje i UV zrake. Bestway nudi različite veličine podloga kako bi odgovarale različitim modelima bazena, tako da možete pronaći onu koja odgovara vašim potrebama.

Jedna od glavnih prednosti korištenja bazenske podloge je što može pomoći u produljenju životnog vijeka vašeg bazena. Pružajući zaštitnu barijeru između bazena i tla, podloga može pomoći u sprečavanju oštećenja od kamenja, korijenja ili drugih oštrih predmeta koji mogu biti prisutni na području gdje se bazen nalazi.

Održavanje i čišćenje bazena

Bestway setovi za održavanje su ključna investicija za sve vlasnike bazena koji žele održati svoj bazen čistim i zdravim. Ovi setovi dolaze s alatima i priborom koji su vam potrebni za održavanje bazena, uključujući četke, skimmere, usisavače i još mnogo toga.

Jedna vrsta setova za održavanje su robotski čistači. Bestway nudi niz robotskih čistača koji su dizajnirani za automatsko čišćenje dna i zidova vašeg bazena. Ovi čistači koriste napredne senzore i algoritme za navigaciju bazena i detekciju te uklanjanje prljavštine, ostataka i algi.

Također su dostupni i ručni setovi za održavanje bazena. Ovi setovi uključuju različite alate kao što su četke, skimmeri, usisavači i crijeva koja se mogu koristiti za ručno čišćenje bazena. Ručni setovi su pristupačnija opcija u usporedbi s robotskim čistačima i idealni su za manje ili pliće bazene.

Ostala oprema za bazene

Korisnička podrška

Trebate pomoć oko odabira dodatne opreme za bazen? Naši operateri su Vam na raspolaganju svaki radni dan od 9 do 20h i subotom od 8 do 14h

Slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona/e-mail:

091 179 0000 ili 01 2995 194
info@kupanac.hr