Extreme Sub oprema za ronjenje

Ako ste ljubitelj ronjenja ili snorklanja, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe u našem širokom asortimanu opreme za ronjenje. Naša ponuda uključuje vrhunske proizvode koji garantiraju izvrsne performanse pod vodom. Bez obzira jeste li iskusni ronilac ili tek početnik, naši proizvodi pružaju udobnost, sigurnost i izvrsnu vrijednost za novac. Pregledajte našu ponudu i odaberite Extreme Sub opremu za ronjenje koja će vam omogućiti uživanje u podvodnom svijetu na najbolji mogući način!

Ronilačke maske i dihalice

Tražite pouzdan i visokokvalitetni set za ronjenje koji uključuje masku i cijev za disanje? Ne tražite dalje od Extreme Sub! Naš brend posvećen je pružanju vrhunske ronilačke opreme koja će vam pomoći u istraživanju podvodnog svijeta s povjerenjem.

Naš set za ronjenje uključuje masku koja je dizajnirana s funkcionalnošću i udobnošću na umu. Maska ima širokokutnu leću koja osigurava jasan i neometan pogled na morsko dno. Njezina meka brtva garantira udobno zatvaranje oko vašeg lica, dok podesiva traka osigurava čvrsto i sigurno prianjanje.

Doživite čuda podvodnog svijeta uz set za ronjenje Extreme Sub.

Full face maska za ronjenje

Naša full face maska za ronjenje  ima leću s širokim kutom gledanja koja vam omogućuje da vidite podvodni svijet kao nikada prije. Leća je izrađena od visokokvalitetnog kaljenog stakla koje je izdržljivo i otporno na ogrebotine.

Jedinstveni dizajn full face maske za ronjenj omogućuje vam da dišete prirodno kroz nos i usta, što eliminira potrebu za disalicom. To znači da možete roniti dulje vrijeme bez iskustva umora ili nelagode u čeljusti.

Extreme sub full face maska pogodna je kako za početnike tako i za iskusne ronioce

Peraje

Tražite li visokoučinkovite peraje koje će vaše ronjenje podići na višu razinu? Ne tražite dalje od linije peraja Extreme Sub-a!

Naše peraje su dizajnirane da pruže maksimalnu potisak i učinkovitost, omogućujući vam da se lako i precizno krećete kroz vodu. Visokokvalitetni materijali koji se koriste u našim perajama čine ih izdržljivima i ugodnima za nošenje.

Peraje su izuzetno fleksibilne i mogu se koristiti za različite aktivnosti pod vodom, uključujući snorkeling, ronjenje na dah i ronjenje s bocom. Bez obzira istražujete li koraljni greben ili ronite u otvorenom moru, Extreme sub peraje će vam pružiti snagu i kontrolu koju trebate za navigaciju podvodnih okoliša.

Korisnička podrška

Trebate pomoć oko odabira odgovarajuće opreme za ronjenje? Naši operateri su Vam na raspolaganju svaki radni dan od 9 do 20h i subotom od 8 do 14h

Slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona/e-mail:

091 179 0000 ili 01 2995 194
info@kupanac.hr