Full Face Maska – Junior – Bijela – M veličina

26.90 

Full face maska namjenjena je površinskom ronjenju, snorkelingu. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, ova maska pruža Vam iskustvo ronjenja do sada rezervirano samo za profesionalne ronioce. Uz panoramsko vidno polje od 180° full face maska pruža jedinstven pogled na ljepote podmorja. Maska sadrži tri sigurnosna ventila koji omogućuju prirodno disanje kroz nos i usta, te za izbacivanje vode koja je ušla u masku.

Nema na zalihi

Nema na zalihi

SKU: 3858889295393-bijela Kategorije: ,
 

Opis

Dječja Full Face Maska – Bijela – Veličina M – FS100-N

Maska za cijelo lice sa panoramskim vidnim poljem. Tri ventila za cirkulaciju zraka i izbacivanje vode. Unutrašnjost od anatomski oblikovanog silikona. Prirodno disanje kroz usta i nos bez zamagljivanja. Podesivi remeni od rastezljivog tekstila.

Za djecu od 10 do 14 godina

Panoramsko vidno polje 180°

Vidno polje od 180°

Vizir maske napravljen je od visoko kvalitetnog polikarbonata što ga čini otpornim na sve vanjske utjecaje.

Ventil za ispuštanje zraka

Ventil za ispuštanje na prednjem dijelu maske ima dvostruku ulogu; primarna funkcija ventila je izbacivanje vode u slučaju da uđe u masku a sekundarna je ispuštanje zraka

Ventil za ispuštanje zraka

Full face maska ima jedinstveni ventil za ispuštanje zraka koji se nalazi na obje strane maske. Ovakav sustav omogućuje da se kroz dihalicu udahne maksimalna količina zraka, dok se ispuhivanje zraka odvija kroz ova dva posebno dizajnirana ventila.

Prilagodljivi remen

Prilagodljivi remen na okviru maske omogućuje Vam da masku prilagodite svom licu te tako nađete nabolju i najudobniju poziciju remena za svoje lice.

Ultra-dry sistem

Specijalni plovak smješten unutar dihalice, onemogućuje prodiranje vode u sustav. Prilikom zarona plovak se podigne i zatvori otvor kako bi spriječio ulazak vode.

Poznata marka za ronilačku opremu Extreme sub i ove godine donosi novitete na tržište. Novi dizajn ronilačkih setova i ostale opreme za ronjenje, atraktivnija pakiranja uz vrhunske materijale i provjerenu kvalitetu razlog su zašto sve više ronioca amatera bira upravo Extreme Sub.

Dodatne informacije

Težina1.2 kg
Brand

Model

Pakiranje

Posebnosti

, ,

Boja

Veličina

Upotreba

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Full Face Maska – Junior – Bijela – M veličina”